Takbytesthlm.se

Byta Tak i Stockholm

Vi är takfirman som kan hjälpa dig med ett takbytesthlm någonstans i Stockholmsområdet. Faktum är att vi kan hjälpa dig med så gott som alla typer av takarbeten: renoveringar, reparationer, takläggning med mera. Har du ett tak som är slitet och i behov av någon typ av underhåll kan du kontakta oss för en fri offert.

Takbyten

Vi byter tegel- och betongpannor, shingel, takpapp, bandtäckning och annan takplåt.

Lägga om Tak

Av oss kan du räkna med att få en kostnadseffektiv lösning vid en takomläggning.

Renovera Tak

Har det blivit dags att renovera taket? Vid väldigt nedgångna tak är det en nödvändighet.

Behöver du Hjälp med ett Tackbytesthlm?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare som kan jobbet

Snabb service

Vi återkommer till dig så fort som möjligt

ROT-avdrag

Upp till 30 % av arbetskostnaden dras av

Ska ni Byta ert Tak i Stockholm?

Vi utför takbyten av alla former, typer och storlekar av tak

Så vet du att det är dags att byta tak

Några vanligt förekommande tecken på att det är dags att fundera på ett takbytesthlm inkluderar takläckor. Det har uppstått läckage på ett eller flera ställen i taket. Detta kan visa sig till exempel genom fläckar på innertaket. Om läckorna inte syns kan det istället lukta mögel inomhus då vatten läckt in. Om taket är väldigt slitet syns detta utvändigt, till exempel genom att bärläkten börjat svikta. Om något av detta stämmer in på ditt tak är det dags att kontakta oss för att utföra en undersökning av taket.

Takbyten av alla takbeläggningar och fastigheter

Vilken typ av takbeläggning fastigheten har spelar ingen roll. Vi lägger till exempel tegel- och betongpannor, shingel, takpapp, bandtäckning och annan takplåt. Dessa är några av de fastighetstyper vi byter tak på: Radhus, attefallshus, fritidshus, sommarstuga, kontorsfastighet, villa, butik, hyreshus, restaurang, förråd & garage.

En skicklig takentreprenör för fastigheter i hela Stockholmsområdet

Oavsett var i Stockholmstrakten din fastighet finns kan vi hjälpa dig. Kontakta oss för hjälp av en professionell takentreprenör i till exempel Bromma, Enskede, Farsta, Hägersten, Hässelby, Kungsholmen, Vällingby, Rinkeby, Kista, Skarpnäck, Spånga, Tensta, Östermalm, Norrmalm och Södermalm.

En takfirma som hjälper dig hela vägen

Vill du att takbytet ska mynna ut i att taket ser ut på ett nytt sätt? I det fallet krävs bygglov, och det kan vi hjälpa dig med om du önskar. Om takbytet gäller taket på din bostad har du rätt till rotavdrag för jobbet. I det fallet hjälper vi dig med ansökan och ser till att din prissänkning är med direkt på din faktura.

Få ett gratis kostnadsförslag

Ett samarbete med oss börjar med att vi utför en kostnadsfri undersökning av ditt tak. Vi tar då reda på exakt vilka typer av insatser som krävs för att taket ska kunna återställas till god standard. Vi ger dig sedan ett eller flera förslag i olika kostnadsnivåer, dessa sammanfattas i en kostnadsfri offert. Den tar du ställning till i egen takt och om du godkänner något av våra förslag sätter vi igång arbetet med ditt tak vid första bästa tillfälle. Välkommen!

Fri offert

Vi återkommer till dig inom 48 timmar!