Takbytesthlm.se

Byta Tegeltak & Takpannor i Stockholm

Det finns mängder med olika takbeläggningar att välja mellan när det är dags att byta tak, men ett material som är mycket populärt och uppskattat är äkta tegel. Den som en gång har valt att använda sig av tegel kommer med största sannolikhet att fortsätta med samma takbeklädnad, just eftersom det har en lång hållbarhet och tål väder och vind riktigt bra. Med vår professionella takläggningsfirma i Stockholm kan vi hjälpa dig att renovera hela eller delar av ditt tak. Kontakta oss för ett gratis offert-förslag idag!

Byta Tegelpannor

Vår specialitet är att byta alla slags tegelpannor. Kontakta oss idag!

Byta Betongpannor

Vi kan även hjälpa er med att byta era betongpannor. Ring oss så kan vi diskutera!

Byta Fibercementpannor

Vi har även tillgång att hjälpa er med att lägga Fibercementpannor för låglutande tak.

Behöver du Hjälp med ett Tackbytesthlm?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare som kan jobbet

Snabb service

Vi återkommer till dig så fort som möjligt

ROT-avdrag

Upp till 30 % av arbetskostnaden dras av

Allt inom Tegeltak i Stockholm

Lång erfarenhet och kunskap inom takbeklädnad i tegel

Takläggning för alla typer av behov

Har du redan ett tegeltak som du vill fräscha upp eller vill du kanske gå från ett plåttak till tegel? Då är vi rätt företag att använda sig av. Vi hittar de bästa taklösningarna för dina behov och ser till att du får ett tegeltak som är hållbart och stabilt. Att lägga tegelpannor och takpannor kräver sin man och våra takläggare är helt rätt för uppgiften.

Certifierade och serviceinriktade takläggare

Våra hantverkare har lång erfarenhet och kunskap inom takbeklädnad i tegel. Vi ser till att takpannorna hamnar precis på rätt plats och kan även hjälpa till med tätning eller montering av trekantslister. Genom att erbjuda totalentreprenad med både takmontörer och besiktningsmän och materialtillverkare kan vi säkerställa ett gott och professionellt resultat varje gång. Tegel är ett material som lämpar sig lika bra på företag som på fastigheter eller privata villor.

Bekymmersfri takrenovering i Stockholm

Inget jobb är för stort eller för litet för oss och vi hjälper alla kundgrupper att få snygga och täta tegeltak i Stockholmsområdet. Oavsett om du vill ha hjälp med ett mindre eller större arbete finns vi där för att bistå med vår expertis. Vi kan hjälpa dig att renovera delar av ett redan befintligt tegeltak, men vi kan också hjälpa till i samband med ombyggnationer och nybyggnation.

Kunden i fokus – Mer än bara takläggning

Även om vi är experter inom tegeltak kan vi även hjälpa dig med många andra renoveringar i samband med din takreparation. Vi kan t.ex. se till att du får bukt med ett läckande tak eller renovera din huv eller skorsten när vi ändå är igång. Genom vår totalentreprenad kan vi också byta ut fönsterbleck eller installera stuprännor på fastigheten eller bostaden, så att vatten snabbt och enkelt kan ledas bort från taket. Om ni vill läsa mer om hur vi arbetar med plåttak i Stockholm, så kan ni läsa mer här.

Tegel av hög kvalitet för nöjdare kunder

Vi lägger stor vikt på att alla våra kunder ska vara riktigt nöjda med vårt arbete. Det innebär att vi inte bara ser till att utbilda oss kontinuerligt och hålla koll på branschregler, utan att vi även använder oss av högkvalitativt tegel varje gång. Vi erbjuder ett brett och stort sortiment av tegel som är tillverkade av våra egna materialtillverkare. På så sätt kan vi säkerställa att tegelpannorna är optimala och att de håller vad som lovas. Med ett tegeltak kommer du få en fastighet som är mer motståndskraftigt mot väder och vind, samtidigt som det har en hög kvalitet, en snygg design och ger ett fantastiskt slutresultat.

Fri offert

Vi återkommer till dig inom 48 timmar!